Mesologie Yvonne | Samenwerkingen
529
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-529,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Samenwerkingen

Voor het maken van afspraken is geen verwijzing nodig. Ik adviseer je echter wel een (eventueel) behandelend arts/specialist op de hoogte te stellen. Ik streef naar een goede samenwerking met artsen, specialisten e.a. in de gezondheidszorg. Indien nodig zal ik je ook verwijzen naar je huisarts of specialist.
Zoals de Mesologie breed kijkt naar je klacht, zo werk ik ook graag samen met andere therapeuten als dit nodig is. Hieronder zie je naar welke collega-therapeuten ik regelmatig verwijs en wat hun specialisme is.
Uiteraard verwijs ik je altijd in overleg.

 

Han Siem, apotheker

De enige complementair werkende apotheek in Nederland waarbij interacties tussen reguliere en complementaire geneesmiddelen worden gecontroleerd op veiligheid.

Yvonne Oostrom, voedingscoach

Praktische hulp bij elke voedingsaanpassing. Yvonne is gespecialiseerd in candida. Candida pak je aan met een nieuwe leefstijl; suikervrij en stressvrij. Yvonne helpt je praktische aanpassingen te maken, zodat je darmflora herstelt en klachten wegblijven. Ook online, afstand speelt geen rol.

Maaike Band, osteopaat

volgt

Paula Vasconcelos, osteopaat

Herstel van bewegingsvrijheid is een weg voor optimale functie en evenwicht.

William Schilder & Andreas Fratzl, osteopaten

Osteopathie behandelt de oorzaak van de klachten door het lichaam als totaal te behandelen via zachte correcties.

Pieter Weeda, osteopaat

Osteopathie vult de Mesologie aan en doet dit door de doorbloeding en zenuwaansturing van lichaams-structuren te verbeteren, m.a.w. door deze beweeglijker te maken.

Eric van Dooren, osteopaat

Osteopathie is een manuele geneeswijze, die het lichaam als een geheel ziet en behandelt. Het richt zich op het herstellen van de normale bewegelijkheid van het lichaam.

Roelof Wielinga, osteopaat

Begon ooit als fysiotherapeut en probeert nu als osteopaat dichter bij de bron van de klachten te komen.

Maike de Gier, osteopaat

Een osteopaat onderzoekt de bewegingsmogelijkheid van orgaan- en weefselsystemen en zoekt naar de onderlinge relaties, zowel in fysio-logische als in niet-fysiologische zin.

Marc Nieuwenhuizen & Saskia Breinburg, osteopaten

Marc en Saskia werken beiden vanuit hun praktijk in Zaandam. Een van de belangrijkste principes van de osteopathie is dat het lichaam als een totaliteit bekeken wordt.

Pauline Hoogland, osteopaat

volgt

Caroline Dudink, osteopaat

volgt

Cynthia van der Wal, psychomotorische therapie m.b.v. paarden

De missie van Chiron Center is om harmonie te creƫren, zowel in het contact met jezelf als in het contact met anderen (mens of paard). Dit is alleen mogelijk als je bewust bent van je eigen kracht.

Mathilde Kremer, orthopedagoog

Je kunt bij Mathilde terecht voor vragen, psycho-diagnostisch onderzoek en de behandeling bij leer- en gedragsproblemen of de sociaal-emotionele ontwikkeling van je kind.

Familie de Haan, podoposturale therapie

Elke voetstandsverandering heeft een verandering hoger in het lichaam tot gevolg en omgekeerd. Elke houdingsverandering heeft een veranderde stand van de voeten tot gevolg.

Sanja van Dijk, acupunctuur

volgt

Debby Schuerman, yoga

Yogaprana is een kleine yogastudio. Yoga verbetert je kracht en flexibiliteit, waardoor je je makkelijker ontspant en meer innerlijke vrijheid en rust ervaart. Yoga verbindt lichaam, adem en geest.

Marjolein Leguijt, shiatsu-therapeut

Met of zonder klachten, jong of oud: shiatsu is er voor iedereen. Het bevordert je lichamelijke en geestelijke bewustzijn, het laat je thuis voelen in je eigen lichaam en zet je met beide voeten op de grond.

Martine Karlas, schoonheidsspecialiste

Een gezond lichaam en gezonde huid gaan vaak samen. Martine vertelt je graag over gezonde cosmetica - dus zonder irriterende stoffen - om je huid zo lang mogelijk stralend en gezond te houden. Martine is verder specialist in effectieve gezichtsmassages, gezichtsreflexologie, eventueel gecombineerd met neuro-voetreflex en lymfedrainage.

Huidkliniek Dionne Linskens

De huidtherapeut behandelt de zieke of beschadigde huid; denk hierbij aan bijv acne, overbeharing, pigmentvlekken, oedeem (vochtophopingen) etc.

Sigrid Speckmann, (sport)masseuse

Sigrid heeft veel ervaring met sporters en sportmassage. Daarnaast gebruikt ze nog veel andere massagetechnieken die ze afstemt op de persoon die ze voor zich heeft. Ook kan ze je advies geven over je leefstijl en je helpen je doelen te bereiken.

1
×
Hallo, Yvonne hier. Kan ik je helpen of wil je een afspraak maken? Ik zal zo snel mogelijk reageren!